Muslera’dan Galatasaray’a veda edecek

 Muslera’dan Galatasaray’a veda edecek
Okunuyor Muslera’dan Galatasaray’a veda edecek

Galatasaray’ın uzun yıllardır kalesini başarıyla koruyan tecrübeli kaleci Fernando Muslera, yeni bir döneme adım atıyor. İtalyan Serie B takımlarından Parma’nın Muslera için devrede olduğu ve 2 yıllık sözleşme teklif ettiği bomba bir iddia olarak gündeme geldi.

Galatasaray’ın kalesinde uzun yıllar boyunca başarılı performansıyla adından söz ettiren Fernando Muslera, Serie B ekibi Parma’nın radarına girdi. İtalyan kulübünün Serie A’ya yükselmesi durumunda, 37 yaşındaki kaleciyi kalesine katmayı planladığı ifade edildi. Parma’nın Muslera’ya 2 yıl süreyle sözleşme teklif etmeyi düşündüğü belirtiliyor.

Muslera, Galatasaray’ın bu sezon yaptığı sözleşme teklifine henüz yanıt vermedi. Tecrübeli kalecinin ailesinin ülkesine dönmek istemesine rağmen, kariyerine Avrupa’da devam etmeyi planladığı ifade ediliyor. Sezon sonunda vereceği karar merakla beklenirken, Galatasaray Yönetimi’nin bekleyiş sürüyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 38 maça çıkan Muslera, kariyerinin en iyi performanslarından birini sergiliyor. Maç başına 0.56 gol yiyerek kariyer rekorunu kıran Uruguaylı kaleci, Galatasaray’ın en az gol yiyen 3. kalecisi konumunda. 34 gol yerken, 16 maçta kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Fernando Muslera’nın transfer kararı, Türk futbolseverleri ve Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken, gelecek günlerde resmi açıklamalarla konu netlik kazanacak.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap