Şampiyonluk yarışında güç belli oldu!

 Şampiyonluk yarışında güç belli oldu!
Okunuyor Şampiyonluk yarışında güç belli oldu!

Galatasaray’ın Adana Demirspor’u, Fenerbahçe’nin de Beşiktaş’ı rahat geçmesi, Süper Lig şampiyonluk adayları ile diğer takımlar arasındaki güç farkını gözler önüne serdi. Ligde üst sıralar için Beşiktaş ve Trabzonspor dışında Kayseri, Adana Demirspor ve Antalya’nın büyük bir kapışmaya gireceği ön görülüyor

Galatasaray, Kopenhag ile oynayacağı kritik maç öncesinde, kazanması halinde son 16’ya kalabileceği gibi, kaybetmesi durumunda ise Avrupa’ya veda edebilir. Ancak Şoray Uzun’a göre, Avrupa bizi istemiyor ve son iki maçta yaşanan tuhaflıklar bunu gösteriyor. Maçın sonucunun Galatasaray’ın ligdeki durumunu etkilemeyeceği düşünülüyor.

Galatasaray, Angelino ve Kazımcan’ın bekleneni verememesi nedeniyle Barış’ı sol bek olarak oynatmıştı. Şoray Uzun, ara transferde bir sol bek alınması gerektiğini savunuyor. Coşkun Türk ve Faik Gürses ise Angelino’nun beklentileri karşılamadığını ifade ederek, ara transferde sol beke takviye yapılması gerektiğini belirtiyorlar.

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ettiği derbi sonrasında hakem kararları ve VAR konularına odaklanıldı. Coşkun Türk, hakemin gözünün önünde olan bir penaltının verilmemesini eleştirirken, Faik Gürses ise VAR’ın maçı yönettiğini ve ilk kez doğru çağrılarla hakemden maçın alındığını belirtiyor. Şoray Uzun ise VAR’ın şov yaptığını ve beklenenin üzerinde bir performans sergilediğini ifade ediyor.

Umut Çetinbay / Spor Servisi

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap