• Ana Sayfa
  • Türkiye
  • Beşikçioğlu kararına karşı çıkan Mansur Yavaş, adaylığını geri çekecek

Beşikçioğlu kararına karşı çıkan Mansur Yavaş, adaylığını geri çekecek

 Beşikçioğlu kararına karşı çıkan Mansur Yavaş, adaylığını geri çekecek
Okunuyor Beşikçioğlu kararına karşı çıkan Mansur Yavaş, adaylığını geri çekecek

“Erdal Beşikçioğlu’nun Etimesgut’tan aday gösterilme girişimine karşı Mansur Bey’in kesin olarak tavrını ortaya koyup bu durumda aday olmayacağını ifade ettiği öne sürüldü”

İddiaya göre, CHP MYK, Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nu önerdi. Gazeteci Saygı Öztürk ise Mansur Yavaş‘ın eski İyi Partili Mesut Özarslan‘ı Etimesgut için önerdiğini ancak, Beşikçioğlu’nun adaylığının konuşulması üzerine partiye tavır aldığını öne sürdü. Öztürk’ün iddiasına göre, Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığını geri çekeceğini söyledi. 

Bugün toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK), oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterme kararı aldığı iddia edildi. CHP MYK’dan geçen karar, toplantısı saat 19.00’a ertelenen Parti Meclisi’ne sunulacak.

Ancak gazeteci Saygı Öztürk, bu karar ilişkin önemli bir iddia ortaya attı. Öztürk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, kendi önerdiği Mesut Özarslan yerine Beşikçioğlu’nun gösterilmesi önerisine tavır olarak istifa kararı aldığını iddia etti. 

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap