Altın Uzmanı İslam Memis Uyardı

 Altın Uzmanı İslam Memis Uyardı
Okunuyor Altın Uzmanı İslam Memis Uyardı

Altın ve döviz piyasalarında uzman olan Islam Memis, altının yükselen trendi hakkında bilgi verdi ve gelecek için tahminlerde bulundu.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan Memiş, Haber Global’de yer alan bir yayında şunları söyledi:

“Altın fiyatları son iki gündür agresif artışlar yaşadı. Altının onsunda sert yükselişlere şahit olduk. Bu yıl için hedef 2350 dolar. İki günlük harekete bakıldığında bir düzeltmeye ihtiyaç var.

2100’ün altına bir düşüş bekliyorum. 2090 dolar güçlü bir destek. Bir yandan dolar yükseliyor, diğer yandan ons yükseliyor. Çarpan etkisi gram altının bir günde 100 lira değer kazanarak 2328 liraya ulaşmasına neden oldu. Şu anda 2285 lira seviyesinde.

Gram altın yatırımcıları onsu izlemeli. Ons olarak 2100 liranın altında alım fırsatı var. Her ay yeni bir yükseliş trendine hazır olmak için uyarılarda bulunabiliriz. Altın fiyatları her ay geçme potansiyeline sahip” dedi.

İslam Üyesi, bu haftaki agresif yükselişlere dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Yukarı yönlü hareketlerden sonra her an kar alımının gerçekleşebileceğine dikkat çekti.

Ons altın için Memis, “Altının onsu 2000-2150 dolar aralığında seyrediyor. Asıl hedef 2350 dolar. Dün 2141 dolara yükseldi. Ancak 100 dolarlık bir satışa ihtiyaç var.”

Yatırımcılar dinamik altın piyasasında gezinirken Memis, potansiyel satın alma fırsatları ve önümüzdeki aylardaki genel eğilim hakkında değerli bilgiler sağlıyor. Analizi, altın yatırımlarıyla ilgilenenler için bir rehber görevi görüyor ve sürekli değişen finansal ortamda bilgili ve tetikte kalmanın önemini vurguluyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap