Şeyma Subaşı magazin gündeminde

 Şeyma Subaşı magazin gündeminde
Okunuyor Şeyma Subaşı magazin gündeminde

Ünlü televizyon yıldızı Şeyma Subaşı’nın, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçen yıl gerçekleştirdiği gösterişli düğünden sadece dört ay sonra boşanma kararı alması, medyanın ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Subaşı’nın boşanma sonrasında 53 yaşındaki Formula E CEO’su Alejandro Agag ile ilişkisi olduğu iddia edilmiş, ancak Subaşı bu iddiaları yalanlamıştı.

Önceki eşi Meedo, Instagram hesabından yaptığı kafa karıştıran bir paylaşımla gündeme oturdu. Meedo’nun, “Beni özledin mi?” şeklindeki mesajı, Şeyma Subaşı ile aralarındaki ilişkiye dair soru işaretleri oluşturdu. Meedo’nun bu paylaşımı, ikilinin ilişkisi hakkında merak uyandırdı.

Şeyma Subaşı, Meedo’nun paylaşımına Instagram hikayelerinden yanıt verdi. “Bana özledin mi?” sorusuna karşılık, “Yani aslında demek istediğim, beni bir salın! Hiç kimseden şikayetçi değilim ve herhangi bir sorunum yok. İletişimimi daha geniş bir kitleye ulaştırmak için yorumlarımı bile İngilizce yazıyorum.” ifadelerini kullandı. Subaşı, kendisi hakkında çıkan haberlere ilişkin doğru bilgilerin kullanılması çağrısında bulunarak, dünya gündemindeki daha önemli konulara odaklanılması gerektiğini vurguladı.

Şeyma Subaşı, paylaşımında medya ve magazin dünyasının bir parçası olduğunu belirtirken, dünya gündemindeki gerçekten önemli ve ilgi çekici konulara odaklanılması gerektiğini ifade etti. Özellikle son dört aydır kimsenin elini tutmadığını, flörtleşmediğini ve konuşmadığını belirten Subaşı, kişisel hayatının basında gereksiz şekilde işlendiğini düşündüğünü dile getirdi.

Şeyma Subaşı’nın ve Meedo’nun sosyal medya üzerinden yaşanan bu etkileşim, magazin dünyasında merakla takip ediliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap