Onur Büyüktopçu’dan şok eden iddialar!

 Onur Büyüktopçu’dan şok eden iddialar!
Okunuyor Onur Büyüktopçu’dan şok eden iddialar!

‘Kiralık Aşk’ dizisindeki ‘Koriş’ rolüyle geniş çapta tanınan Onur Büyüktopçu, yeni bir mekanın açılışında yakın zamanda yapılan bir röportajda, yeni fırsatların eksikliğinden ve algılanan izolasyondan duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirerek çeşitli endüstri meseleleri hakkındaki duygularını paylaştı.

Dizide Barış Arduç ve Elçin Sangu ile birlikte akıllarda kalan bir karakteri canlandıran Büyüktopçu, son zamanlarda yeni bir teklif almadığını belirtti. Açık sözlülüğüyle tanınan oyuncu, sektörün mevcut durumuna değinirken sözlerini esirgemedi. “Kiralık Aşk” yayını sırasında popüler bir figür olmasına rağmen, gösteri bittikten sonra fırsatların aniden durduğunu ve hatta kasıtlı olarak dışlanmış hissettiğini iddia etti.

Hayal kırıklığını dile getiren Büyüktopçu, sektör dinamikleriyle ilgili hayal kırıklığını aktardı. Sektördeki insanların, özellikle de popülerliklerinin zirvesindeyken samimiyetsiz ve fırsatçı olma eğilimine değindi. Bir televizyon programında popülaritesinin zirvesinde kendi deneyimlerinden örnekler vererek dinamiklerdeki değişimi vurguladı.

Samimi röportajda oyuncu, tanıdıklar ve gerçek arkadaşlar arasında ayrım yaparak sektördeki arkadaşlık kavramını da tartıştı. Büyüktopçu’ya göre, sektörde gerçek dostlukların az olduğunu vurguluyor.

Onur Büyüktopçu’nun samimi açıklamaları, Türk eğlence endüstrisinin karmaşık dinamiklerine ışık tutuyor ve oyuncuların öne çıkan projeleri sona erdiğinde karşılaştıkları zorluklara ışık tutuyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap