Müzisyenin ölümünde trajik olay!

 Müzisyenin ölümünde trajik olay!
Okunuyor Müzisyenin ölümünde trajik olay!

İstanbul’un Güngören semtinde meydana gelen dehşet verici olayda, müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile yerel bir restoranı ziyareti sırasında iki kişinin saldırısına uğradı. Tartışma büyüdü ve Aytekin’in vahşice dövülmesine ve ağır yaralanmasına neden oldu. Anında müdahalelere rağmen Aytekin trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Saldırganlar yakalandı ve eylemlerinin yasal sonuçlarıyla karşı karşıya kaldılar.

Şoke edici olay, dün sabah Umut Emre Aytekin’in nişanlısıyla birlikte rahat bir gezi için gittiği Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki bir restoranda yaşandı. Aytekin ile yakındaki bir masada oturan Ceyhun T. (22) ve Hayrettin Ö. (23) adlı iki kişi arasında tartışma çıktı. Anlaşmazlığın arkasındaki sebep belirsizliğini koruyor.

Aytekin, kahve sipariş etmek için tezgâha yaklaştığı sırada Ceyhun T. ve Hayrettin Ö.’nün şiddetli saldırısına uğradı. Saldırganlar tekme ve yumruk yağmuruna tutularak Aytekin’i yerde ağır yaraladı. Müdahale etmeye çalışan Aytekin’in nişanlısı Maria Zeppin cesurca devreye girdi.

Üzücü çağrıyı aldıktan sonra polis ve sağlık ekipleri olay yerine koştu. Olay yerinde acil tıbbi müdahaleye ve ardından Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmesine rağmen, Aytekin yaralarına yenik düştü. Adli Tıp Kurumu’nun önündeki yürek burkan sahnede Aytekin’in annesi gözyaşlarını tutamadı.

Müzisyen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. kimlikleri tespit edilen saldırganlar, Aytekin’in düşmesinin ardından olay yerinden ayrıldı. Şok edici bir şekilde, daha sonra olay yerine geri döndüler ve burada Aytekin’in yanında beklerken görüldüler. Şu anda polis tarafından gözaltında tutulan saldırganlar, şiddet eylemleri nedeniyle yasal işlemlerle karşı karşıya kalacaklar.

Müziğe olan tutkusuyla tanınan Aytekin’in çatışmalarla dolu bir geçmişi yoktu ve hayatını müzikal uğraşlarıyla kazandı. Yakın arkadaşı Eren Tunçer, onu yıllarını müzik sektörüne adamış ve zanaatı için yaşayan biri olarak tanımladı. Aytekin’in trajik ölümü müzik camiasında bir boşluk bırakıyor ve kamusal alanlarda artan şiddet hakkında soru işaretleri yaratıyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap