Hamburg Havaalanı: 2024 yaz uçuş tarifesi başlıyor

 Hamburg Havaalanı: 2024 yaz uçuş tarifesi başlıyor
Okunuyor Hamburg Havaalanı: 2024 yaz uçuş tarifesi başlıyor

Giderek daha fazla havayolu günde birkaç kez Güney Avrupa’daki tatil yerlerine aktarmasız uçuyor. Ayrıca: programdaki sekiz ilk uçuş

Tatil sezonu yaklaşıyor. Hamburg havalimanı buna 31 Mart – 26 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında geçerli olacak genişletilmiş yaz uçuş tarifesiyle yanıt veriyor. Toplam 55 havayolu daha sonra 120 direkt noktaya uçacak . Mallorca veya Türkiye gibi popüler tatil bölgelerine günde birkaç kez kesintisiz erişim sağlanabilecek. 

“ Özellikle tatil segmentinde uçak yolculuğuna talep yüksek. Klasik güneşli destinasyonların yanı sıra uzun mesafeli yolculuklar da popüler” diye açıklıyor Hamburg Havalimanı İletişim Müdürü Katja Bromm. Qatar Airways’in yeni teklifi, uzun mesafeli seyahate yönelik bu ihtiyacı karşılıyor. 1 Temmuz’dan itibaren tek bir uçak, Doha’ya her gün uçun. Asya, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki birçok noktaya tek aktarmayla ulaşılabilir . Eurowings ayrıca Hamburg Havalimanı’ndan yeni bir rota başlatıyor. 31 Mart’tan itibaren haftada dört kez Manchester’a uçacak Wizz Air aynı frekansla Roma’ya uçacak ve Tunuslu havayolu Nouvelair haftada iki kez doğrudan Tunus’a uçacak (1 Nisan’dan itibaren).Diğer ilk uçuşlar Tunus’un Cerbe adasına ve İspanya’daki Jerez de la Frontera’ya yapılacak ( 30 Nisan’dan itibaren) ve Yunanistan’ın Zakynthos adasına (5 Mayıs’tan itibaren) Air Baltic, 2 Mayıs’tan itibaren Hamburg’dan tekrar Vilnius’a Moldova’daki Kişinev, Hamburg rota ağına geri dönüyor. 

İlk uçuş serisi Güney Avrupa’ya sık sık yapılan uçuşlarla destekleniyor. Havayolları Mallorca’ya önceki sezona kıyasla yüzde 14 daha fazla , yani günde 12 sefere kadar uçuş imkanı sunuyor . İspanya veya Yunanistan’daki çeşitli tatil bölgelerinin yanı sıra, Helsinki gibi İskandinav destinasyonlarına da gelecekte daha sık ulaşılabilecek. Örneğin Finnair, Finlandiya’nın başkentine günde üç defaya kadar kesintisiz uçuyor. Kış tatilinden sonra, Hamburg’dan halihazırda sunulan destinasyonlar devam edecek: Mart ayı sonundan itibaren Volotea, Fransa’daki yeni direkt destinasyon Nantes’in programa dahil edilmesinden önce, Lyon ve Bordeaux’nun yanı sıra (Nisan ayından itibaren) Floransa’ya tekrar uçacak. 17 Eylül’den itibaren.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap