Hamburg emlak sektörü Cannes’daki MIPIM önde gelen ticaret fuarında

 Hamburg emlak sektörü Cannes’daki MIPIM önde gelen ticaret fuarında
Okunuyor Hamburg emlak sektörü Cannes’daki MIPIM önde gelen ticaret fuarında

MIPIM 2024, 12-15 Mart tarihleri ​​arasında Elbe metropolünden 21 firmanın katılımıyla gerçekleşecek

Uluslararası gayrimenkul sektörü için önemli bir forum yeniden başlıyor. MIPIM ticaret fuarı 12-15 Mart tarihleri ​​arasında Cannes’da gerçekleşecek. Önde gelen oyuncular ve yatırımcılar, stratejik ağ oluşturmak ve sektör trendleri hakkında ortak bilgi alışverişinde bulunmak için Fransa’nın kıyı kentindeki Palais des Festivals’de bir araya geliyor. Hamburg emlak sektörü, aralarında Hamburg Invest ve Hafencity Hamburg GmbH’nin de bulunduğu 21 firmanın yer aldığı ortak stantta kendini tanıtıyor.

Hamburg ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgisini çekiyor

Hamburg Finans Senatörü Andreas Dressel , “Hamburg, başka hiçbir şehir gibi uzun vadeli başarıyı ve özellikle yüksek yaşam kalitesini temsil ediyor ” diye vurguluyor: “Bunlar, Hamburg’u ulusal ve uluslararası yatırımcılar ve geliştiriciler için aynı derecede ilgi çekici kılan nedenler. Gayrimenkul sektöründeki ekonomik açıdan zor zamanlarda bile oraya yerleşmek isteyen şirketlere gelince.” Konut inşaatı sübvansiyonları ve özel mülk inşaat haklarına ilişkin koşulların iyileştirilmesiyle birlikte, Hamburg’da yatırım yapmak için başka iyi argümanlar da var. Karen Pein’e göre Hamburg’un Kentsel Gelişim ve Konuttan Sorumlu Senatörü MIPIM, geleceğin temel konularına odaklanan önemli bir forumdur. Bu yılki ana odak noktası, ekonomik başarının sürdürülebilirlik gereklilikleri, sosyal eylem ve değişen faiz oranı ile nasıl bağdaştırılabileceğidir. Finansman ortamı. “Bu nedenle Hamburg inşaat yönetmeliklerini basitleştiriyoruz, onay süreçlerini dijitalleştiriyoruz ve inşaat maliyetlerinin azaltılmasına yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda Hamburg’un kentsel gelişim alanlarında bir sonraki inşaat alanları da geliştiriliyor” diye açıklıyor Pein.

Hamburg’un emlak sektörü sürekli gelişiyor

Hamburg Invest ekonomik kalkınma ajansının genel müdürü Rolf Strittmatter inançla şöyle diyor: “‘Yarının Hamburg’u’ kentsel toplum, bilim ve iş dünyası arasındaki yakın işbirliği sayesinde yaratılmıştır”. Science City Hamburg Bahrenfeld veya Hamburg gibi gelecekteki lokasyonlarla tecHHub Hamburg, teknolojik ve sosyal ilerlemeler elde edilecek Strittmatter şöyle açıklıyor: “Gelecekte nasıl yaşamak ve çalışmak istediğimize karar veriyorlar ve emlak sektörünün Hamburg’u seçip buraya yatırım yapması için en iyi koşulları yaratıyorlar”. HafenCity Hamburg GmbH CEO’su Andreas Kleinau da HafenCity’den bahsediyor. “2024 yılında kendisini kentsel ve gayrimenkul geliştirme açısından olağanüstü fırsatlara sahip, son derece dinamik ve dayanıklı bir bölge olarak sunmaya devam edecek. Ayrıca Grasbrook, Billebogen ve Science City’nin yeni gelişim bölgelerinde başka cazip yerler de var.”

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap