Emre Belözoğlu’ndan duygusal çıkış

 Emre Belözoğlu’ndan duygusal çıkış
Okunuyor Emre Belözoğlu’ndan duygusal çıkış

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yaşanan olayların ardından annesinden aldığı “Faruk Başkanı yalnız bırakmayacaksın.” nasihatini paylaştı. Yaşanan olaylar sonrasında sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, duygusal bir konuşma yaparak annesinin öğüdünü değerlendirdi.

Belözoğlu, Çaykur Rizespor ile oynanan maç sonrası yaşanan olayların ardından Ankaragücü’nü bırakma düşüncesi olmadığını belirtti. Kendisi ve ailesi için alınan bu kararın, şerefli bir süreç olduğunu ve bu sürecin Fenerbahçe ile yaşananlar kadar değerli olduğunu ifade etti. Başkan Faruk Koca’nın yaşadığı zorlu süreci öngöremediğini söyleyen Belözoğlu, aldıkları kararı göze alarak teklifi kabul ettiklerini vurguladı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u eledikleri maç sonrasında, Rizespor’un sosyal medya üzerinden kendisine yönelik açıklamalar yaptığını iddia eden Belözoğlu, bu durumu “çok yakışıksız” olarak nitelendirdi. Ailesiyle birlikte yaşadığı süreci güçlü bir şekilde yönettiğini belirten Belözoğlu, çocuklarının bu olaylara tanık olmasının zor olduğunu ifade etti.

Emre Belözoğlu, Rizespor’un paylaşımlarını kendine yakıştıramadığını ve bu tür polemiklere girmek istemediğini dile getirdi. Ayrıca, söz konusu paylaşımı yapan kişinin hayatındaki başarıları sorgulayarak, çocukları ve ailesinin bu tarz durumları hak etmediğini vurguladı.

Belözoğlu, Rizespor ile oynanan maçtaki tartışmalı penaltı sonrasında ulusal düzeyde gelen eleştirilere rağmen sessiz kaldığını ancak bu durumun kendilerini üzmediğini belirtti. Zehirlenmiş bir zihniyet ve bozulmuş karakterle karşı karşıya olduklarını söyleyen Belözoğlu, taraftarlarını üzemezlerini, aksine daha sert olmaları gerektiğini ifade etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap