CHP Meclis Üyesi Pelin Turhan, göz altına alındı!

 CHP Meclis Üyesi Pelin Turhan, göz altına alındı!
Okunuyor CHP Meclis Üyesi Pelin Turhan, göz altına alındı!

Narlıdere Belediyesi’nden CHP’yi temsilen Meclis Üyesi Pelin Turhan’ın kimlik kontrolü sırasında polislere saldırdığı iddiasıyla tutuklanmasıyla İzmir’de dramatik bir olay yaşandı. Turhan, memurlarla hararetli bir tartışmaya girdi ve gözaltına alındı. Adli işlemlerin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Çalkantılı olaylar, dün akşam saatlerinde İnönü Mahallesi’ndeki Yaşar Kemal Kültür Vadisi’nde yaşandı. İddiaya göre, CHP Meclis üyesi Pelin Turhan, polis memurlarının kimlik kontrolü yapmaya çalıştığı sırada halka açık bir alanda alkol alıyordu. Turhan ile memurlar arasında bir tartışma çıktı ve polise saldırdığı suçlamasıyla tutuklandı.

Tartışmanın ardından Pelin Turhan gözaltına alındı ve polis memurları saldırı iddiasıyla hakkında resmi şikayette bulundu. Olay, kolluk kuvvetlerinin özellikle açık alanlarda kimlik kontrolleri sırasında kamu düzenini sağlamada karşılaştıkları zorluklara ışık tutuyor.

Karakolda gerekli işlemlerin yapılmasının ardından Pelin Turhan mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkeme, bazı şartlar getirilerek adli kontrol altında serbest bırakılmasına karar verdi. Dava, kolluk kuvvetleri personeli ile etkileşimler sırasında saygı ve işbirliğini sürdürmenin önemini vurgulamaktadır.

Gelişen bu hikayeyle ilgili güncellemeler ve Pelin Turhan’ın dahil olduğu yasal işlemlerin ardından içgörüler için bizi izlemeye devam edin.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap