Cenk Tosun imzayı atıyor

 Cenk Tosun imzayı atıyor
Okunuyor Cenk Tosun imzayı atıyor

Beşiktaş’ta bir süredir belirsizliği yaşanan Cenk Tosun konusu nihai sonuca ulaşmak üzere. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu, geleceğine ilişkin kararını verdi. Siyah beyazlılarda Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba’dan da konuya ilişkin açıklama geldi.

2018 yılında Türkiye’nin yurt dışına yaptığı en pahalı satış unvanıyla 22-5 milyon euro karşılığında Beşiktaş’tan Everton’a giden Cenk Tosun 2022 yılında döndüğü siyah beyazlı formayla 3. dönemini yaşıyor. Bu sezon ligde ve Avrupa’da istediği sonuçları elde edemeyen Kartal’da takımı adına mücadelesiyle takdir toplayan isimlerden olan 32 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Son dönemde ayrılacağı yönünde haberler çıkan milli futbolcu, yuvada kalmaya karar verdi.

Kulübün Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba da daha önceki konuşmalarında milli yıldızla anlaşma taraftarı olduklarına değinmişti. Aybaba, oyuncusunun futbola konsantre olması gerektiğini ve sözleşme problemini kısa süre içerisinde çözeceklerini söylemişti.

Bu sezon siyah beyazlı formayla 22 karşılaşmada görev yapan milli futbolcu, rakip ağları 5 kez havalandırırken 3 de gol pası verdi.

Umut Çetinbay / Spor Servisi

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap