Berlin Polisinde skandal

 Berlin Polisinde skandal
Okunuyor Berlin Polisinde skandal

Berlin’de birkaç kilogram kokain ele geçirildi. Bir kadın polisin ise bir miktarını kendisi için aldığı ve evdeki kasasına koyduğu iddia ediliyor.

Berlin’de görev yapan bir başmüfettişin, narkotik departmanındaki görevi kapsamında ele geçirilen kokaini kendi hesabına geçirdiği iddia ediliyor.

Savcılık 45 yaşındaki başmüfettiş hakkında Tiergarten Bölge Mahkemesi’nde az miktarda uyuşturucu madde bulundurmak suçundan dava açtı.

Bulunan kokainin savcılık tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında yapılan aramada ele geçirildiği belirtiliyor. İki blok kokain (2240 gram) ve bir taş kokain (yaklaşık 125 gram) içeriyordu. Kadın polis en az 6.452 gram kokaini almak ve kendi kullanımı için dairesindeki bir kasada saklamakla suçlanıyor.

Raporlara göre, 45 yaşındaki kadın olay yerinde değildi ancak aramaları başlangıçta komuta merkezinden koordine etti. Ofis binasında bir meslektaşına, ele geçirilen kokaini tartmadan önce kendi ofisine götürmesi talimatını verdiği söyleniyor. Bunu, daha sonraki işlemleri kendisinin üstlenmek istediğini söyleyerek gerekçelendirdiği ifade ediliyor. Daha sonra uyuşturucunun bir kısmını eve götürdüğü ileri sürülüyor.

Savcılık, müfettişin daha önce ele geçirilen kokainin bir kısmını bir ceza soruşturma memuru ve bir kadın polisle birlikte tükettiğinin iddia edildiğini açıkladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Yorum Yap